تطبیق واکسین‌های آنتروتوکسیما و آلبندازول برای مواشی مالداران در ولایت جوزجان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۰ - ۹:۱۰
تطبیق واکسین‌های آنتروتوکسیما و آلبندازول برای مواشی مالداران در ولایت جوزجان

۲۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور رسیدگی به مشکلات مالداران و جلوگیری از شیوع بیماری‌های حیوانی، برنامه تطبیق واکسین‌های آنتروتوکسیما و آلبندازول را برای مواشی ۵۶ تن از مالداران در قریه شیربیک ولسوالی قوش‌تپه تطبیق کرد.
این برنامه با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ و توسط داکتران وترنر سکتور خصوصی عملی گردید که در جریان آن مواشی مالداران تحت پوشش واکسین‌های وقایوی قرار گرفتند.
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان می‌گویند که تطبیق این واکسین‌ها نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های ساری حیوانی و کاهش تلفات مواشی دارد و در بهبود وضعیت اقتصادی مالداران نیز مؤثر است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۲:۴۳
Background image

تکمیل کار اعمار یک چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌سبزپوش فاریاب

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار یک چکدم خاکی در قریه سملیک پوگانی ولسوالی خواجه‌سبزپوش ولایت فاریاب از سوی ریاست زراعت فاریاب در همکاری موسسه اکتید  تکمیل شده و آماده بهره‌برداری گردیده است.. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۲:۱۹
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری برای تقویت باغداری در پنجشیر

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر در راستای توسعه باغداری و فراهم‌سازی زمینه دسترسی دهاقین به نهال‌های مثمر تصدیق‌شده و باکیفیت، تفاهم‌نامه همکاری را با قوریه خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۲۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی وردوج

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی وردوج ولایت بدخشان با اشتراک مسئولین محلی و شماری از باشندگان این ولسوالی تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» آغاز شد.
به اساس معلومات ریاست. . .

بازگشت به خبرها