تشریح راهبرد انکشاف افغانستان برای روسا و کارمندان وزارت زراعت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۸:۳۹
تشریح راهبرد انکشاف افغانستان برای روسا و کارمندان وزارت زراعت

۳۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
راهبرد انکشاف افغانستان که از سوی رهبر امارت اسلامی منظور شده است، امروز طی مجلسی با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، برای روسا و آمران این وزارت در تالار عبدالوکیل تشریح گردید.
در آغاز مجلس، قاری عبدالمجید مبارک رئیس تهیه و تدارکات آیاتی از قرآن‌کریم تلاوت کرد و سپس معین زراعت و مالداری پیرامون اهمیت این راهبرد پنج‌ساله سخن گفت. وی تأکید نمود که این استراتیژی به منظور آبادی و خودکفایی افغانستان طرح شده و بخش‌های مهمی چون میکانیزه‌سازی زراعت، حفاظت از جنگلات و نباتات قدرتی، ترویج زراعت نوین، قرنطین و حفاظت، پروسس محصولات، مدیریت زمین، حفاظت از پارک‌های ملی و تحقیقات زراعتی را شامل می‌شود.
مولوی عثمانی از مسوولان وزارت خواست تا هرچه زودتر پلان‌ها و پروژه‌های خود را در مطابقت با این استراتیژی تهیه و روی عملی‌سازی آن اقدام نمایند.
همچنان سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت در سخنانش بر تسریع روند پروژه‌سازی و آغاز کار کمیته‌های موظف تأکید کرد. در پایان، محمد قیس شریفی آمر انکشاف پالیسی و استراتیژی، مفاد این راهبرد را از طریق پریزنتیشن برای حاضران ماده‌وار توضیح داد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها