تشدید تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات؛ پنج تن در ولسوالی دلارام بازداشت شدند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۱:۴۵
تشدید تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات؛ پنج تن در ولسوالی دلارام بازداشت شدند

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز از افزایش تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قطع غیرقانونی درختان خبر می‌دهند.
به گفته مسئولان، در ادامه این تلاش‌ها، پنج تن در مربوطات «رود غاره» به اتهام قطع غیرقانونی درختان در جنگل عمومی شناسایی و بازداشت شده‌اند. این افراد بدون مجوز قانونی اقدام به قطع درختان کرده و چوب‌های به‌دست‌آمده را به منازل خود انتقال می‌دادند.
مسئولان مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی دلارام تأکید می‌کنند که نظارت و کنترول از جنگلات به‌گونه دوامدار ادامه داشته و با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
در نتیجه این عملیات، چوب‌های قطع‌شده نیز ضبط گردیده و متهمان پس از بررسی‌های ابتدایی به قوماندانی امنیه ولسوالی دلارام معرفی شدند و سپس جهت طی مراحل قانونی به محکمه ابتدائیه شرعی سپرده شده‌اند.
مسئولان همچنان بر همکاری مردم در حفاظت از جنگلات تأکید کرده و از باشندگان محل خواسته‌اند تا در جلوگیری از تخریب منابع طبیعی با نهادهای مربوط همکاری نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها