تسلیمی مواد و تجهیزات زراعتی به کوپراتیف ولسوالی بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۵۶
تسلیمی مواد و تجهیزات زراعتی به کوپراتیف ولسوالی بلخ

۲۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری‌ دفتر اکتید در ولسوالی بلخ، به‌منظور بلند بردن سطح تولیدات زراعتی و تشویق زارعین، مقدار قابل ملاحظه‌ای از مواد و تجهیزات زراعتی را به کوپراتیف قریه هیواد این ولسوالی تسلیم نمود.
این برنامه با حضور قاری سید محمد سلطانی، مدیر خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، حکمت‌الله غفوری، مدیر علفچر، و کارمندان مؤسسه همکار برگزار گردید.
در چارچوب این مساعدت، برای کوپراتیف متذکره ۱۸۰ متر جالی، ۶۰ دانه پایه، ۵ کیلوگرام سیم جستی، دو بوری کود کیمیاوی یوریا (هر بوری ۱۰۰ کیلوگرام)، یک بوری کود دی‌پی (۵۰ کیلوگرام)، ۱۲ تُن پاروی حیوانی، دو دانه بیل، پلاستیک شیشه‌ای، کیت محافظوی، یک پایه پمپ دواپاشی، دو دانه چاقوی پیوند، یک دانه قیچی کلان و متوسط، یک جوره موزه، یک دانه تیشه، ۲۳ نوع تخم درختان مثمر و غیرمثمر، سیخ ۸ میلی‌متری و خریطه پلاستیکی تحویل داده شد.
مسؤولین ریاست زراعت ولایت بلخ هدف از این اقدام را تقویت فعالیت‌های کوپراتیفی، بهبود مدیریت باغداری و زراعت، و افزایش کیفیت و کمیت محصولات عنوان نموده و تأکید کردند که این‌گونه برنامه‌ها در راستای حمایت از زارعین ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها