تسلیمی مواد و تجهیزات زراعتی به کوپراتیف ولسوالی بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۵۶
تسلیمی مواد و تجهیزات زراعتی به کوپراتیف ولسوالی بلخ

۲۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری‌ دفتر اکتید در ولسوالی بلخ، به‌منظور بلند بردن سطح تولیدات زراعتی و تشویق زارعین، مقدار قابل ملاحظه‌ای از مواد و تجهیزات زراعتی را به کوپراتیف قریه هیواد این ولسوالی تسلیم نمود.
این برنامه با حضور قاری سید محمد سلطانی، مدیر خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، حکمت‌الله غفوری، مدیر علفچر، و کارمندان مؤسسه همکار برگزار گردید.
در چارچوب این مساعدت، برای کوپراتیف متذکره ۱۸۰ متر جالی، ۶۰ دانه پایه، ۵ کیلوگرام سیم جستی، دو بوری کود کیمیاوی یوریا (هر بوری ۱۰۰ کیلوگرام)، یک بوری کود دی‌پی (۵۰ کیلوگرام)، ۱۲ تُن پاروی حیوانی، دو دانه بیل، پلاستیک شیشه‌ای، کیت محافظوی، یک پایه پمپ دواپاشی، دو دانه چاقوی پیوند، یک دانه قیچی کلان و متوسط، یک جوره موزه، یک دانه تیشه، ۲۳ نوع تخم درختان مثمر و غیرمثمر، سیخ ۸ میلی‌متری و خریطه پلاستیکی تحویل داده شد.
مسؤولین ریاست زراعت ولایت بلخ هدف از این اقدام را تقویت فعالیت‌های کوپراتیفی، بهبود مدیریت باغداری و زراعت، و افزایش کیفیت و کمیت محصولات عنوان نموده و تأکید کردند که این‌گونه برنامه‌ها در راستای حمایت از زارعین ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

برگزاری نشست مهم با دفتر «داکار» در کندز پیرامون تطبیق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی زراعتی

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، مولوی نیاز محمد عابد، در دیدار با دادالله، مسئول دفتر «داکار» برای زون شمال و شمال‌شرق، پیرامون پروژه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

بازگشت به خبرها