تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۳:۵۲
تست ۶۵۰ سمپل حیوانی در لابراتوار صحت حیوانی ریاست زراعت بادغیس

۲ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرد که در جریان ربع دوم و سوم سال جاری، لابراتوار صحت حیوانی این ریاست به‌منظور تشخیص و شناسایی امراض حیوانی، صدها سمپل مختلف حیوانی را مورد آزمایش و معاینه قرار داده است.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، مدیریت لابراتوار صحت حیوانی آمریت مالداری و صحت حیوانی، مجموعاً ۶۵۰ سمپل مختلف را از حیوانات مریض و مشکوک در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس اخذ کرده و این سمپل‌ها در بخش‌های پارازیتولوژی، سیرولوژی، هماتولوژی و بکتریالوژی مورد تست و بررسی قرار گرفته‌اند.
گفته می‌شود نتایج این معاینات به‌منظور تداوی مؤثر حیوانات با مالداران شریک ساخته شده و همچنان گزارش نتایج فعالیت‌های لابراتوار صحت حیوانی به مقامات ذیصلاح ارائه گردیده است.
مسؤولان ریاست زراعت بادغیس تأکید می‌کنند که انجام این آزمایش‌ها نقش مهمی در پیشگیری و کنترول امراض حیوانی، بهبود صحت مالداری و حمایت از معیشت مالداران در این ولایت دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری نهال شانی در ولایت کابل

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری  نهال شانی سال ۱۴۰۵ هجری شمسی در محوطه انستتیوت  تعلیمات تخنیکی و مسلکی کابل با حضور مقام‌های محلی آغاز شد.
در این مراسم،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۲
Background image

تبدیل و معرفی شماری از کارمندان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت در بست‌های جدید

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، شش تن از کارمندان ریاست مالی و حساب این وزارت از بست‌های قبلی تبدیل و در بست‌های جدید تعیین گردیده و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

غرس ۵ هزار اصله نهال در ساحات واترشید مرکز دایکندی

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از تطبیق و نظارت پروژه‌ای تحت عنوان «غرس درختان مثمر به روش محلی و ایجاد مشاغل سبز» خبر می‌دهد که از سوی مؤسسه راه امید به. . .

بازگشت به خبرها