تدویر سیزدهمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت هرات

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ - ۱۳:۱۶
تدویر سیزدهمین جلسه هیئت تخنیکی  جلوگیری از غصب زمین در ولایت هرات

سیزدهمین جلسه کمیته  تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات دایر شد.
در این جلسه روساء ریاست‌های زراعت، حج و اوقاف، ثارنوالی، مستوفیت، شاروالی، کارو امور اجتماعی حضور داشتند.
 در جلسه متذکره  روی تثبیت و بررسی ۴ منطقه از زمین امارتی صحبت صورت گرفت. این ساحه شامل چندین شهرک رهایشی و زمین‌های زراعتی می‌باشد و مساحت آن  به بیش از ده‌هزار جریب زمین میرسد که روی آن غور صورت گرفت و روی بررسی اسناد آن فیصله‌ گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۴۴
Background image

بازدید هیئت امارت اسلامی افغانستان از کارخانه بلاز بلاروس

 

۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت  امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به جمهوری بلاروس، از کارخانه شرکت «بلاز» (BelAZ) در شهر منسک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۶
Background image

برگزاری دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس در منسک


۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس، به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، و یوری گورلوف وزیر زراعت و غذا جمهوری بلاروس در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۴
Background image

احداث ۱۲۰ باغ گیلاس در چهار ولسوالی تخار در چارچوب برنامه بدیل معیشت

عبدالخالق محجوب، رئیس معیشت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت تخار با قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، دیدار و درباره روند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به خبرها