تدویر جلسه هفته‌ وار هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت دایکندی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۹ - ۱۲:۴۴
تدویر جلسه هفته‌ وار هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت دایکندی

۹ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه نوبتی هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت دایکندی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی شیر احمد رفیع رئیس هیئت تخنیکی این ولایت با اشتراک اعضای آن برگزار شد.
این جلسه که با اشتراک سرپرست ریاست کار و امور اجتماعی، مستوفی ولایت، نماینده ریاست ارشاد، حج و اوقاف، سرپرست ریاست نظارت، تعقیب از احکام و فرامین، مدیر کدستر، آسمر قضایای امارت، نماینده قوماندانی امنیه، رئیس شهر سازی و مسکن و شاروال دایکندی دایر گردیده بود در آن پیرامون حل قضایای زمین های مورد منازع میان اشخاص و امارت اسلام بحث و فیصله صورت گرفت.
در این جلسه در مورد سفر هیئت تخنیکی به ولسوالی‌های سنگ‌ستخت و بندر، خدیر و اشترلی بحث صورت گرفت و یک تیم موظف شد تا به ولسوالی‌ها رفته از جریان کار هیئت تخنیکی در ولسوالی نظارت  نمایند.
از سوی دیگر اسناد و عرایض واصله از ولسوالی‌های میرامور و کیتی در جلسه به بحث گرفته شد  و در ضمن در مورد بررسی بازار کیسو و شهرک معلمین میرامور صحبت گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها