تا یک هفته دیگر کار ساخت کشمش‌خانه‌های باقی‌مانده در کابل به پایان می‌رسد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۱۵:۱۱
تا یک هفته دیگر کار ساخت کشمش‌خانه‌های باقی‌مانده در کابل به پایان می‌رسد

۲۴ عقرب ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۲۵ کشمش‌خانه در ولایت کابل روبه پایان است و قرار است تا یک هفته‌ی دیگر آماده‌ی بهره‌برداری شود.
کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها که توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به پیش برده می‌شود، تاکنون ۹۵ درصد پیش رفته است.
این کشمش‌خانه‌ها با هزینه ۱۰۷ میلیون و ۱۵۴هزار و ۲۶۲ افغانی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی شده است. ۲۰ درصد این هزینه توسط مستفیدشونده گان و ۸۰ درصد دیگر توسط وزارت زراعت پرداخته شده است.
هر یک این کشمش‌خانه‌ها در یک نوبت، ظرفیت بدل کردن ۱۲ تا ۱۵ تُن انگور را به کشمش دارد. با بهره‌برداری از این کشمش‌خانه‌ها، انگورداران کابل قادر می‌شوند سالانه یک‌هزار و ۸۰۰ تُن انگور را به کشمش بدل کنند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها