تا یک هفته دیگر کار ساخت کشمش‌خانه‌های باقی‌مانده در کابل به پایان می‌رسد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۵ - ۱۵:۱۱
تا یک هفته دیگر کار ساخت کشمش‌خانه‌های باقی‌مانده در کابل به پایان می‌رسد

۲۴ عقرب ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۲۵ کشمش‌خانه در ولایت کابل روبه پایان است و قرار است تا یک هفته‌ی دیگر آماده‌ی بهره‌برداری شود.
کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها که توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به پیش برده می‌شود، تاکنون ۹۵ درصد پیش رفته است.
این کشمش‌خانه‌ها با هزینه ۱۰۷ میلیون و ۱۵۴هزار و ۲۶۲ افغانی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی شده است. ۲۰ درصد این هزینه توسط مستفیدشونده گان و ۸۰ درصد دیگر توسط وزارت زراعت پرداخته شده است.
هر یک این کشمش‌خانه‌ها در یک نوبت، ظرفیت بدل کردن ۱۲ تا ۱۵ تُن انگور را به کشمش دارد. با بهره‌برداری از این کشمش‌خانه‌ها، انگورداران کابل قادر می‌شوند سالانه یک‌هزار و ۸۰۰ تُن انگور را به کشمش بدل کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS