تاکید معین مالی و اداری بر حفاظت از جنگلات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۵ - ۱۰:۱۸
تاکید معین مالی و اداری بر حفاظت از جنگلات

معین مالی و اداری وزارت زراعت در جریان سفر به ولسوالی دره نور ولایت ننگرهار در حالیکه که ملا محمد نعیم آخند والی ننگرهار وی را همراهی می‌کرد از جنگلات و ساحات علفچر ولسوالی متذکره بازدید کرده و تاکید بر حفاظت از جنگلات کرد.
معین مالی و اداری از  جنگلات منحیث سرمایه ملی کشور یاد کرده و از مسوولان محلی خواست تا در حفاظت از جنگلات کوشا باشند.
ولسوالی دره نور یک ولسوالی کوهستانی است که دارای ۱۸ هزار ۱۶۰ هکتار پوشش جنگلی می‌باشد.
در همین حال معین مالی و اداری و هیئت همراهش وزارت زراعت از یک بند برق  بنام لمر هایدرید که ظرفیت تولید  ۳۴۰ کیلووات برق از آب و آفتاب را داشت  و نیازمندی برق بیش از دو هزار خانواده را تامین می کند نیز دیدار کرد.
در جریان بازدید از جنگلات و ساحات علفچر ولسوالی دره نور ولایت ننگرهار معین مالی و اداری وزارت زراعت را ملا محمد نعیم آخند والی ننگرهار، مولوی غلام الرحمن کظیم رییس کانال ننگرهار، مولوی عبدالستار محمد رییس زراعت ننگرهار، مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگو وزارت زراعت، امین الله زواکمل مشاور تخنیکی معین مالی و اداری، شماری از روئسای ادارات محلی ننگرهار و لسوالان ولسوالی‌های مختلف ننگرهار همراهی می کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها