تاکید معین زراعت و مالداری بر وارد نمودن ادویه‌جات نباتی و حیوانی با کیفیت و معیاری به کشور 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۱ - ۱۰:۱۵
تاکید معین زراعت و مالداری بر وارد نمودن ادویه‌جات نباتی و حیوانی با کیفیت و معیاری به کشور 

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، هم‌زمان با افزایش شکایت‌های دهاقین و مالداران ناشی از واردات ادویه و واکسین‌های بی‌کیفیت به کشور، از مسولان شرکت‌های وارد کننده ادویه حیوانی و نباتی خواست که ادویه و واکسین‌های نباتی و حیوانی باید معیاری و با کیفیت  را وارد نمایند.
مولوی صدراعظم عثمانی در جلسه‌ای که با شرکت‌های وارد کننده ادویه حیوانی و نباتی دایر گردیده بود گفت:« دهاقین و مالداران از ادویه و واکسین‌های وارداتی شاکی اند، این مسوولیت ما است تا کنترول کنیم، به خاطر فایده شخصی دهاقین و مالداران را متضرر نکنید و باید ادویه جات با کیفیت را وارد کنید.»
معین زراعت و مالداری افزود:« هیچ شرکت را اجازه نخواهیم داد تا ادویه بی‌کیفیت را وارد کند، شرکت‌های تولید کننده تخم بذری باید تخم بذری با استاندرد و معیاری به دهاقین عرض کنند، شرکت‌های وارداتی ادویه دوای با کیفیت و معیاری وارد کنند و کود عضوی باید در داخل کشور تولید شود.»
وزارت زراعت، آّبیاری و مالداری به‌منظور جلوگیری از واردات ادویه بی‌کیفیت قرنطین حفاظه نباتی را در بنادر تجارتی تقویه و ریاست صحت حیوانی و حفاظه نباتات از ادویه فروش‌های داخلی در مرکز و ولایات نظارت و کنترول می‌نماید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها