تاکید معین زراعت و مالداری بر وارد نمودن ادویه‌جات نباتی و حیوانی با کیفیت و معیاری به کشور 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۱ - ۱۰:۱۵
تاکید معین زراعت و مالداری بر وارد نمودن ادویه‌جات نباتی و حیوانی با کیفیت و معیاری به کشور 

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، هم‌زمان با افزایش شکایت‌های دهاقین و مالداران ناشی از واردات ادویه و واکسین‌های بی‌کیفیت به کشور، از مسولان شرکت‌های وارد کننده ادویه حیوانی و نباتی خواست که ادویه و واکسین‌های نباتی و حیوانی باید معیاری و با کیفیت  را وارد نمایند.
مولوی صدراعظم عثمانی در جلسه‌ای که با شرکت‌های وارد کننده ادویه حیوانی و نباتی دایر گردیده بود گفت:« دهاقین و مالداران از ادویه و واکسین‌های وارداتی شاکی اند، این مسوولیت ما است تا کنترول کنیم، به خاطر فایده شخصی دهاقین و مالداران را متضرر نکنید و باید ادویه جات با کیفیت را وارد کنید.»
معین زراعت و مالداری افزود:« هیچ شرکت را اجازه نخواهیم داد تا ادویه بی‌کیفیت را وارد کند، شرکت‌های تولید کننده تخم بذری باید تخم بذری با استاندرد و معیاری به دهاقین عرض کنند، شرکت‌های وارداتی ادویه دوای با کیفیت و معیاری وارد کنند و کود عضوی باید در داخل کشور تولید شود.»
وزارت زراعت، آّبیاری و مالداری به‌منظور جلوگیری از واردات ادویه بی‌کیفیت قرنطین حفاظه نباتی را در بنادر تجارتی تقویه و ریاست صحت حیوانی و حفاظه نباتات از ادویه فروش‌های داخلی در مرکز و ولایات نظارت و کنترول می‌نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۱:۳۲
Background image

آغاز شاخه‌بُری درختان در بلخ

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ اعلام کرد که روند شاخه‌بُری درختان میوه به‌منظور بهبود رشد و افزایش حاصل‌دهی در مربوطات این ریاست آغاز شده است.
این برنامه با همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۵۳
Background image

بازدید رئیس زراعت از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار بازدید کرده و وضعیت فعالیت‌های زراعتی این مدیریت را مورد بررسی قرار داد.
در جریان این بازدید، قاری قطب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

به ۱ هزار ۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت  در لوگر روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی آغاز شد

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس لطف و توجه ویژهٔ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌ها به ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در ولایت لوگر آغاز شد.
این کمک‌ها. . .

بازگشت به خبرها