بیش از پنج‌هزار متریک تن گندم در ولایت تخار خریداری و ذخیره سازی می‌شود 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۳ - ۱۴:۲۱
بیش از پنج‌هزار متریک تن گندم در ولایت تخار خریداری و ذخیره سازی می‌شود 

۱۳ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
براساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله و تعالی، پنج هزار و ۹۱ متریک تن گندم مازاد دهاقین از ولایت تخار خریداری و ذخیره سازی می‌گردد.
از میان این گندم یک هزار ۳۲۰ متریک تن آن در ولایت ذخیره سازی می‌شود و یک هزار و ۲۷۱ متریک تن در ولایت بدخشان و دو هزار ۵۰۵ متریک تن آن به سیلو کابل انتقال داده می‌شود.
روند تدارکاتی قیمت گذاری، خریداری و ذخیره سازی آن آغاز گردیده، که هر سیر (هفت کیلو) گندم به قیمت ۱۵۵ افغانی خریداری میشود، جمع آوری این گندم از مالیه معاف بوده و تمام مصارف جمع آوری و انتقال به دوش وزارت زراعت می‌باشد.
بر بنیاد آمار ریاست زراعت ولایت تخار، امسال ۳۴۰ هزار و ۵۷۹ متریک تن گندم در ولایت تخار حاصلات داشته است.
هم چنان در سال جاری، ۱۸۹ هزار و ۹۷۱ هکتار زمین تحت کشت گندم آبی و للمی بود.ولایت تخار در شمال افغانستان، از ولایت های حاصلخیز بوده که بیشتر گندم و شالی کشت می شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۴
Background image

تطبیق دو تجربه تحقیقی گندم به هدف بهبود تولیدات و شناسایی ورایتی‌های مقاوم در ولایت تخار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از تطبیق دو تجربه تحقیقی گندم در مزرعه تحقیقات زراعتی تالقان خبر می‌دهد که با هدف بهبود تولیدات، ارتقای کیفیت تخم بذری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۲:۱
Background image

سفر کاری رئیس زراعت ولایت تخار  به ولسوالی هزارسموچ

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در رأس هیئتی متشکل از کارمندان آن ریاست به منظور ارزیابی وضعیت زراعتی و منابع طبیعی، به ولسوالی هزارسموچ. . .

بازگشت به خبرها