به ۴۱ باغدار و دهقان در فاریاب روش استفاده از ساختمان‌های مدیریت محصولات زراعتی آموزش داده شد

user-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۰ - ۱۶:۲۸
به ۴۱ باغدار و دهقان در فاریاب روش استفاده از ساختمان‌های مدیریت محصولات زراعتی آموزش داده شد


۲۰ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آموزش‌دهی مهرات‌های استفاده از ساختمان‌های مدیریت محصولات زراعتی به ۴۱ تن از باغداران و دهقانان ولسوالی‌های شیرین‌تگاب و دولت‌آباد خبر داد.
این باغداران و دهقانان، مهارت‌ها و روش‌های خشک کردن انگور در کشمش‌خانه‌ها، نحوه‌ی ذخیره‌سازی کچالو در ذخیره‌گاه‌ها و طریقه‌های ذخیره‌کردن محصول پیاز در ذخیره‌گاه‌ها را آموزش دیدند.
در نتیجه‌ی این برنامه‌ی آموزشی، دهقانان یادشده با چگونه‌گی برداشت حاصلات انگور جهت بدل کردن به کشمش در کشمش‌خانه، روش‌های سنتی کشمش‌سازی انگور در خانه، خواص، منفعت و عوارض جانبی کشمش آشنا شدند.
 چگونه‌گی برداشت حاصل، روش‌های پاک‌کاری، سورت، درجه‌بندی، اندازه کردن، بسته‌بندی، پلان‌گذاری و ذخیره کچالو و پیاز، جابه‌جا کردن بوجی‌های کچالو و پیاز در ذخیره‌گاه‌ها استفاده درست، نگهداری و مراقبت از ذخیره‌گاه‌های کچالو و پیاز، پاک‌سازی و حفظ‌الصحه چهاراطراف ذخیره‌گاه‌ها و معیارهای انتقال کچالو از ذخیره‌گاه به بازار، از دیگر مهارت‌هایی بود که دهقانان در این برنامه‌ی آموزشی یاد گرفتند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

برگزاری نشست مهم با دفتر «داکار» در کندز پیرامون تطبیق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی زراعتی

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، مولوی نیاز محمد عابد، در دیدار با دادالله، مسئول دفتر «داکار» برای زون شمال و شمال‌شرق، پیرامون پروژه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

بازگشت به خبرها