به ۴۰۰ نفر در ولایت بلخ به منظور گسترش ساحات هینگ وسایل زراعتی توزیع شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۱۴:۴۴
به ۴۰۰ نفر در ولایت بلخ به منظور گسترش ساحات هینگ وسایل زراعتی توزیع شد


۴ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، می‌گوید که به ۴۰۰ نفر از اعضای انجمن‌های گیاهان طبی در ولسوالی‌های مارمل و خُلم به منظور گسترش ساحات گیاه طبی هینگ، وسایل زراعتی توزیع کرده است.
این وسایل که شامل کراچی دستی، بیل، کتمن، کارت جمع‌آوری شیره‌ی هینگ، بشکه‌های ۲۰ لیتری، موزه و لباس کار می‌شود، به ارزش سه میلیون و ۳۸۰ هزار افغانی از طریق پروژه ارزش‌افزایی گیاه هینگ توزیع شده است. قرار است با استفاده از وسایل، ۴۰۰ هکتار زمین جدید تحت کشت‌زارهای هینگ قرار بگیرد.
هم‌چنین به ۲۰ تن از اعضای این انجمن‌ها، ۲۰ گاو شیری نیز توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها