به ۲۰۰ دهقان در کاپیسا تخم‌ جواری و سویابین توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۷ - ۹:۵۵
sdf

۷سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، از توزیع تخم‌های جواری و سویابین به دوصد تن از دهقانان این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌افزاید که این تخم‌ها به منظور توسعه و رشد نباتات استراتیژیک و جلوگیری از سوءتغذی به همکاری شرکت‌های «سه دره بامیان» و موسسه «Radup-E» توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

بررسی نُه پایه آنتن مخابراتی در ولسوالی درزاب ولایت جوزجان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری هیأتی متشکل از نمایندگان مقام ولایت جوزجان، اداره استخبارات و آمریت تخنیکی امور زمینداری از بخش‌های تصفیه و کدستر، از ۹. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۳:۵۸
Background image

توزیع وسایل کشت زعفران برای دهقانان در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ برای ۵۳ تن از دهقانان زعفران‌کار وسایل زراعتی مربوط به کشت و پروسس زعفران توزیع گردید.
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ،. . .

بازگشت به خبرها