به ۱۹۰ دهقان در هرات کود کیمیاوی توزیع شد

naim.rezai
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۷ - ۱۰:۴۹
به ۱۹۰ دهقان در هرات کود کیمیاوی توزیع شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به ۱۹۰ تن از دهقانان در ولسوالی‌های انجنیل، گذره، کرخ، غوریان، اوبه و پشتون زرغون که نباتات تیلی و صنعتی شامل کنجد، پنبه، آفتاب‌پرست و سویابین کشت و تولید می‌کنند، کود کیمیاوی توزیع کرد.
به هریک از این دهقانان ۳۵ کیلوگرام کود سیاه و ۵۰ کیلوگرام کود سفید توزیع شده است.
هدف از توزیع کود کیمیاوی به دهقانان، حمایت و تشویق آنان به کشت و توسعه نباتات تیلی و صنعتی می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۵:۴۰
Background image

پیش‌بینی بیش از ۱۱ هزار تُن حاصلات شفتالو در ننگرهار در سال جاری

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، پیش‌بینی می‌شود که حاصلات شفتالو در سال جاری در این ولایت به بیش از ۱۱ هزار متریک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۹ قلم مواد غذایی تازه برای خانواده‌های نیازمند در جوزجان

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ، ۹ قلم مواد غذایی تازه را برای ۳۰۰ خانواده نیازمند در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه توزیع کرد.
مسئو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

توزیع تخم و وسایل زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در زرنج

۱۳ ثور ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  با همکاری مؤسسه سازمان کمک‌های بشری (OHA)، برای ۷۵ تن از خانم‌های زراعت‌پیشه به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، تخم‌های سبزیجات و وسایل. . .

بازگشت به خبرها