به ۱۵۱ دهقان در ولسوالی خواجه غار ولایت تخار تخم بذری ماش و کود کیمیاوی توزیع شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۱:۱
۲۲۲۲

۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد به ۱۵۱ تن از دهقانان ولسوالی خواجه غار ولایت تخار که از قبل سروی و شناسایی شده بودند تخم بذری اصلاح شده ماش و کود کیمیاوی سیاه و سفید توزیع کرد.
کارمندان ترویج ولسوالی خواجه غار در این برنامه  برای ۱۵۱ نفر دهاقین از قبل سروی شده که مقدار ۱ هزار۲۰۸ کلوگرام ماش، مقدار ۳ هزار ۷۷۵ کیلو گرام کود یوریا و ۳ هزار ۷۷۵ کیلو گرام کود دای امونیم فاسفیت را  به همکاری مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد توزیع کردند.   
  قابل یاد آوری است که در ولایت تخار در مجموع برای ۶۵۰ نفر دهاقین واجد شرایط بسته‌های زراعتی توزیع گردیده و برای هر دهقان مستفید شونده  مقدار ۸ کیلو گرام تخم بذری ماش، ۲۵ کیلوگرام کود کیمیاوی دی. ای. پی (سیاه) و مقدار ۲۵ کیلو گرام کود کیمیاوی یوریا (سفید) توزیع گردیده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها