به ۱۱۹ تاک‌دار در کابل پایه‌های تاک توزیع شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۲ - ۱۳:۱۸
به ۱۱۹ تاک‌دار در کابل پایه‌های تاک توزیع شد

۲۲عقرب ۱۳۹۸
به ۱۱۹ تن از تاک‌داران در کابل، به ارزش ۱۰.۳ میلیون افغانی پایه‌های تاک و مواد ضروری برای استحکام تاک‌های‌شان توزیع شد.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت ولایت کابل هنگام توزیع این مواد به تاکداران، گفت: «این مقدار مواد با ۳۵درصد سهم دهقان و ۶۵درصد سهم بلاعوض وزارت زراعت توزیع می‌شود.» این‌مقدار مواد برای ۱۱۹جریب باغ اختصاص داده شده و هدف آن تطبیق شیوه‌های جدید تاک‌داری و افزایش محصولات انگور در این مناطق می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۴:۲۱
Background image

مبارزه مؤثر با آفات مور پتدار در جنگلات بادام ولسوالی سالنگ اجرا شد

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک عملیات جدی و مؤثر میخانیکی را برای مبارزه با آفات مور پتدار در جنگلات بادام ولسوالی سالنگ راه‌اندازی کرد.
این عملیات در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۳:۱
Background image

بذر تخمیانه‌جات درختی به هدف گسترش فضای سبز در پنجشیر انجام شد

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به هدف گسترش جنگلات و فضای سبز، ۶۰ کیلوگرام تخم درخت بلوط و ۲۰ کیلوگرام تخم درخت بید روسی را در سطح ۲ هکتار زمین در ساحه کوه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۰:۱۶
Background image

جلسه نهایی‌سازی طرح تشکیلاتی وزارت زراعت برگزار شد

جلسه‌ای به‌منظور نهایی‌سازی طرح تشکیلاتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل این وزارت، با حضور رؤسای مرکزی و شماری از کارمندان. . .

BACK TO NEWS