به شماری از مالداران در ولایت تخار غنی سازی کاه (یوریا تریتمنت) آموزش داده شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - ۱۵:۱۸
به شماری از مالداران در ولایت تخار غنی سازی کاه (یوریا تریتمنت) آموزش داده شد 

۲۰ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به ۲۵ تن از مالدارن کوچی قریه ناقلان شهر تالقان چگونگی غنی سازی کاه سفید (یوریا تریتمنت) را آموزش داده و روند ادویه پاشی طویله‌های مالداران کوچی را آغاز کردند.
مطابق پلان مدیریت تغذیه حیوانی با استفاده از مقدار ۳۰۰ کیلوکاه گندم بطور نمونه و بخاطر ترویج غنی سازی کاه (یوریا تریتمنت) برای ۲۵ تن از مالداران کوچی قریه ناقلان، تالقان آموزش داده شد که  که مورد استقبال شان قرار گرفت.
در همین حال روند ادویه پاشی طویله‌های مالداران کوچی  جهت کنترول مرض تب خون دهنده کانگو (CCHF) از سوی ریاست زراعت در هماهنگی با آمریت کوچی‌های ریاست اقوام و قبایل با توزیع  به تعداد ۱۸ پایه پمپ دواپاش، ۴۲ کیلو پودر نگوان برای پرسونل کلنیک های حیوانی  در ۱۵ ساحه کوچی نشین که توسط آمریت کوچی‌ها در مرکز و هفت ولسوالی تخار مشخص گردیده است بعد از تشریح طرزالعمل آغاز گردید قرار است این ادویه پاشی زیر نظر سر گروه کوچی‌های آن مناطق صورت گیرد .

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها