به شماری از مالداران در تخار روش غنی سازی کاه آموزش داده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۱:۳۸
به شماری از مالداران در تخار روش غنی سازی کاه آموزش داده شد

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به شماری از مالداران در قریه نورآبه مربوط تالقان ساتخ یوریا تریتمنت (غنی سازی کاه) را آموزش دادند.
 در این برنامه برای به تعداد ۱۵ نفر مالدار اشتراک کرده با استفاده از ۳۰۰ کیلو کاه بطور نمونوی آموزش داده شد تمام اشتراک کننده ها از این فعالیت عملی ابراز خرسندی نموده وعلاقه مندی نشان دادن که کاه را بعد از غنی سازی جهت تغذیه مواشی شان استفاده نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها