به شماری از دهقانان در ولایت لوگر قطعات نمایشی گندم ساخته می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۱ - ۱۳:۴۰
به شماری از دهقانان در ولایت لوگر قطعات نمایشی گندم ساخته می‌شود

۲۱ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر به کمک مالی دفتر"تیکا" کشور ترکیه برای ۲۰ تن از دهاقین مواد نیاز کشت قطعه نمایشی گندم توزیع نمود.
برنامه‌ای که  به منظور توزیع این مواد در ریاست زراعت راه‌اندازی شده بود در آن مولوی سید امین هاشمی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، آمر امور زراعتی و دهاقین ولایت لوگر اشتراک داشتند.
 دهقانان در مرکز و ولسوالی‌های محمدآغه و برکی برک از این کمک مستفید شده‌اند و برای هر یک مقدار ۲۵ کیلوگرام تخم گندم اصلاح شده بذری، ۲۵ کیلوگرام کود سیاه و مقدار ۵۰ کیلوگرام کود سفید توزیع گردید.
قابل یادآوری است که برای مستفید شده‌ها چگونگی مراحل کشت و برداشت حاصل این قطعات نمایشی آموزش داده شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت با رئیس زراعت ولایت لغمان و مسئولان فارم‌ها نشست برگزار کرد

۶ مرغومه ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری رئیس توسعه سکتور خصوصی، قاری محمد اکبر امینی، در جریان سفر به ولایت لغمان، در حضور رئیس زراعت،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۹:۲۳
Background image

آموزش شاخه‌بری درختان برای باغداران ولسوالی شکر‌دره

۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکر‌دره، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی باغداران، برنامه آموزشی شاخه‌بری درختان را به‌گونه عملی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

بازگشت به خبرها