به دوهزار و ۸۵۰ مالدار در دایکندی، خوراکه حیوانی غنی‌شده توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۵:۱۶
به دوهزار و ۸۵۰ مالدار در دایکندی، خوراکه حیوانی غنی‌شده توزیع شد

۶اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، می‌گوید که به دوهزار و ۸۵۰ مالدار در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و اشترلی این ولایت، ۵۷۰ متریک تُن مواد خوراکی حیوانی غنی‌شده توزیع شده است. به هر مالدار، دوصد کیلوگرام مواد خوراکی توزیع شده است.
هم‌چنین قرار است بالای ۱۹هزار و ۹۹۰ حیوان خانگی دوای ضد کرم تطبیق و به دوهزار و ۸۵۰ مالدار در باره چگونگی مالداری آموزش داده شود.
این برنامه‌ها توسط ریاست زراعت با همکاری موسسسه «افغان اید» و با حمایت مالی UNFAO تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ترانسپورت و هوانوردی

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست و داکتر رستم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

توزیع گوسفند و تجهیزات لبنی برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی کلفگان تخار

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی کلفگان ولایت تخار، ۴۰ رأس گوسفند محلی همراه با ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه کانسنتریت، یک پایه مشک و چند قلم وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ خانواده فقیر و بی‌بضاعت توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

بازگشت به خبرها