به دوهزار و ۸۵۰ مالدار در دایکندی، خوراکه حیوانی غنی‌شده توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۵:۱۶
به دوهزار و ۸۵۰ مالدار در دایکندی، خوراکه حیوانی غنی‌شده توزیع شد

۶اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، می‌گوید که به دوهزار و ۸۵۰ مالدار در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و اشترلی این ولایت، ۵۷۰ متریک تُن مواد خوراکی حیوانی غنی‌شده توزیع شده است. به هر مالدار، دوصد کیلوگرام مواد خوراکی توزیع شده است.
هم‌چنین قرار است بالای ۱۹هزار و ۹۹۰ حیوان خانگی دوای ضد کرم تطبیق و به دوهزار و ۸۵۰ مالدار در باره چگونگی مالداری آموزش داده شود.
این برنامه‌ها توسط ریاست زراعت با همکاری موسسسه «افغان اید» و با حمایت مالی UNFAO تطبیق می‌گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS