به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر در سرپل پول نقد توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۱۶:۰
به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر در سرپل پول نقد توزیع می‌شود

۱۸حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، به همکاری سازمان زراعت و خوراکه جهان، FAO، و هم‌چنین دفتر «ACTED»، از روند توزیع پول نقد به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر از حوادث طبیعی در ولسوالی‌های سانچارک و گوسفندی این ولایت خبر داده است.
قرار است به هریک از این دهقانان مبلغ پنجاه دالر توزیع شود. قبلاً نیز به این دهقانان تخم گندم و کود کیمیاوی توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها