به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر در سرپل پول نقد توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۱۶:۰
به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر در سرپل پول نقد توزیع می‌شود

۱۸حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، به همکاری سازمان زراعت و خوراکه جهان، FAO، و هم‌چنین دفتر «ACTED»، از روند توزیع پول نقد به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر از حوادث طبیعی در ولسوالی‌های سانچارک و گوسفندی این ولایت خبر داده است.
قرار است به هریک از این دهقانان مبلغ پنجاه دالر توزیع شود. قبلاً نیز به این دهقانان تخم گندم و کود کیمیاوی توزیع شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها