به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر در سرپل پول نقد توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۱۶:۰
به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر در سرپل پول نقد توزیع می‌شود

۱۸حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، به همکاری سازمان زراعت و خوراکه جهان، FAO، و هم‌چنین دفتر «ACTED»، از روند توزیع پول نقد به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر از حوادث طبیعی در ولسوالی‌های سانچارک و گوسفندی این ولایت خبر داده است.
قرار است به هریک از این دهقانان مبلغ پنجاه دالر توزیع شود. قبلاً نیز به این دهقانان تخم گندم و کود کیمیاوی توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۷
Background image

کار نصب سیستم آبیاری قطره‌ای با هدف صرفه‌جویی و استفاده مؤثر از آب در ننگرهار آغاز شد

۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مراسم افتتاح کار نصب سیستم آبیاری قطره‌ای در کلکسیون ملی باغداری مرکز تحقیقات ننگرهار از سوی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت کندز را بررسی کرد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و وضعیت عواید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

در بلخ یک مرکز جمع‌آوری شیر ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه «دی‌سی‌ای» و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، یک مرکز جمع. . .

BACK TO NEWS