به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر در سرپل پول نقد توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۱۶:۰
به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر در سرپل پول نقد توزیع می‌شود

۱۸حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، به همکاری سازمان زراعت و خوراکه جهان، FAO، و هم‌چنین دفتر «ACTED»، از روند توزیع پول نقد به دوهزار و پنج‌صد دهقان متضرر از حوادث طبیعی در ولسوالی‌های سانچارک و گوسفندی این ولایت خبر داده است.
قرار است به هریک از این دهقانان مبلغ پنجاه دالر توزیع شود. قبلاً نیز به این دهقانان تخم گندم و کود کیمیاوی توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS