به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۳ - ۱۴:۲۲
به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

۲۳جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، FAO، به ۸۳۷۵ مالدارِ متاثیر شده از خشک‌سالی، ۱۶۷۵ متریک‌تُن خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
این مواد توسط مسوولان محلی در ولسوالی‌های زنده‌جان، کهسان، کشک کهنه، ادرسکن، گلران، کرخ و پشتون‌زرغون توزیع شده است.
هم‌چنین چهارصد عدد سیلو نیز به دهقانان ولسوالی‌های انجیل و گذره هرات توزیع شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها