به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۳ - ۱۴:۲۲
به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

۲۳جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، FAO، به ۸۳۷۵ مالدارِ متاثیر شده از خشک‌سالی، ۱۶۷۵ متریک‌تُن خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
این مواد توسط مسوولان محلی در ولسوالی‌های زنده‌جان، کهسان، کشک کهنه، ادرسکن، گلران، کرخ و پشتون‌زرغون توزیع شده است.
هم‌چنین چهارصد عدد سیلو نیز به دهقانان ولسوالی‌های انجیل و گذره هرات توزیع شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۵۹
Background image

از روند ساخت یک چکدم در ولسوالی پشت‌کوه فراه نظارت شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از روند تطبیق پروژه ساخت یک چکدم در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه این ولایت نظارت کرد.
این نظارت به اساس هدایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۵۴
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی آغاز شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۵
Background image

تطبیق قارچ مفیده ترایکودرما در باغ‌های مثمر و گلخانه‌های غور آغاز شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم فنی و مسلکی حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، روند تطبیق قارچ مفیده «ترایکودرما» را در شماری از باغ‌های مثمر و گلخانه‌های تولید. . .

بازگشت به خبرها