به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۳ - ۱۴:۲۲
به بیش از هشت‌هزار و سه‌صد مالدار در هرات خوراکه حیوانی توزیع شد

۲۳جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، به همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، FAO، به ۸۳۷۵ مالدارِ متاثیر شده از خشک‌سالی، ۱۶۷۵ متریک‌تُن خوراکه حیوانی توزیع کرده است.
این مواد توسط مسوولان محلی در ولسوالی‌های زنده‌جان، کهسان، کشک کهنه، ادرسکن، گلران، کرخ و پشتون‌زرغون توزیع شده است.
هم‌چنین چهارصد عدد سیلو نیز به دهقانان ولسوالی‌های انجیل و گذره هرات توزیع شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۴
Background image

پروژه بزرگ آبیاری به ارزش نزدیک به ۹.۱ میلیون افغانی در ولسوالی جانی‌خیل پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، در هماهنگی تخنیکی مؤسسه «هیلتو» و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، یک پروژه مهم و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

بازگشت به خبرها