به‌منظور جلوگیری از شکار غیرقانونی ماهی‌ها در ولایت هلمند کمپاینی راه‌اندازی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۰:۳۶
به‌منظور جلوگیری از شکار غیرقانونی ماهی‌ها در ولایت هلمند کمپاینی راه‌اندازی شد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند از طریق آمریت مالداری و صحت حیوانی کمپاین ویژه‌ای را به‌منظور جلوگیری از شکار و فروش غیرقانونی ماهی‌ها اجرا نمود.
این کمپاین روز گذشته به رهبری آمر و کارمندان تخنیکی آمریت یادشده در شهر لشکرگاه، مرکز ولایت هلمند، برگزار گردید که طی آن از بازار ماهی این شهر دیدن و نظارت به‌عمل آمد.
هدف از این نظارت، جلوگیری از شکار و فروش آن دسته از ماهی‌هایی بود که شکار آن‌ها قبلاً به‌طور مطلق ممنوع اعلام شده است.
در جریان بررسی، یک فروشنده ماهی که مصروف فروش ماهی‌های رودخانه‌ای بود، شناسایی گردید و به دلیل تخطی، دکان وی مهر و لاک شد تا در آینده از تکرار چنین عمل جلوگیری صورت گیرد.
مسوولان آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت هلمند گفتند که چنین کمپاین‌های نظارتی به گونه دوامدار ادامه خواهد یافت تا از محیط زیست و حیات طبیعی محافظت شده و ماهی‌های رودخانه‌ای از خطر نابودی نجات یابند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

برگزاری نشست مهم با دفتر «داکار» در کندز پیرامون تطبیق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی زراعتی

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، مولوی نیاز محمد عابد، در دیدار با دادالله، مسئول دفتر «داکار» برای زون شمال و شمال‌شرق، پیرامون پروژه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

بازگشت به خبرها