بهره‌برداری از ۲۲ پروژه آبیاری زراعتی در بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۱۴:۲۳
jjjj

کمیته ناروی در هماهنگی با مدیریت عمومی آبیاری ریاست زراعت ولایت بدخشان، ۲۲ پروژه کوچک ساختمانی آب زراعتی را تکمیل و به بهره‌برداری سپرد.
 این پروژه‌ها شامل سربندها، ترمیم کانال‌ها، دیوارهای استنادی و سوپربسیج بوده و در ولسوالی‌های ارگو، کشم، درایم، یفتل، شهدا، بهارک، وردوج و زیباک اجرا شده است.
تطبیق این پروژه‌ها با هزینه مجموعی نزدیک به ۴۰ میلیون افغانی، مشکلات آبیاری حدود ۱۳ هزار ۹۰۰ جریب زمین زراعتی را که در اثر سیلاب‌های اخیر آسیب دیده بودند، حل کرده است. مسوولین اظهار داشتند که این پروژه‌ها نقش مهمی در تقویت اقتصاد دهقانان مستفید خواهد داشت.
باشندگان این ولسوالی‌ها ضمن قدردانی از تطبیق این پروژه‌ها، خواستار اجرای پروژه‌های بیشتر زراعتی متناسب با نیازها و چالش‌های موجود در منطقه شدند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۱
Background image

۹۰ درصد کارهای ساختمانی سربندها و دیوارهای استنادی در فراه تکمیل شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه به منظور تقویت سیستم آبیاری و حفاظت از زمین‌های زراعتی، پروژه‌های گسترده ساختمانی را عملی کرده است. 
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۰:۲۹
Background image

در ننگرهار با ۲۰۰ دهقان در زمینه خرید تخم‌های اصلاح‌شده و وسایل زراعتی کمک نقدی صورت می‌گیرد

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار در همکاری با دفتر حمایت از کودکان، به ۲۰۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های مومندره و لعلپور تخم اصلاح‌شده گندم،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۹:۲۶
Background image

تکمیل سروی ساحات علفچر در بدخشان

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت تخنیکی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مسئولان محلی بدخشان روند سروی و تثبیت ساحات علفچر را در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تکمیل کرد.
براساس. . .

بازگشت به خبرها