برگزاری ورکشاپ یک‌روزه ارتقای ظرفیت جوامع محلی برای کنترل ریگ‌های روان و صحرا‌زدایی در اندخوی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۴۰
برگزاری ورکشاپ یک‌روزه ارتقای ظرفیت جوامع محلی برای کنترل ریگ‌های روان و صحرا‌زدایی در اندخوی

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تقویت نقش جوامع محلی در محافظت از منابع طبیعی و جلوگیری از گسترش ریگ‌های روان، یک ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «ارتقای ظرفیت جوامع محلی و مدیریت ریگ‌های روان جهت حفاظت از منابع طبیعی» در ولسوالی اندخوی ولایت فاریاب برگزار شد.
این برنامه، با اشتراک ۱۱۰ تن از اعضای انجمن جنگلداری، بزرگان قومی، محاسن‌سفیدان، جوانان محل، اربابان و کارمندان بخش زراعت ولسوالی اندخوی تدویر یافت.
ورکشاپ مذکور به رهبری عصمت‌الله خان، مدیر سروی و مطالعات منابع طبیعی ریاست زراعت فاریاب، برگزار گردید. در جریان برنامه، موضوعاتی چون روش‌های علمی و عملی کنترل ریگ‌های روان، احیای پوشش نباتی، حفاظت از علفچرها، جلوگیری از فرسایش خاک و نقش مردم در مدیریت مشارکتی منابع طبیعی مورد بحث و آموزش قرار گرفت.
شرکت‌کنندگان ضمن ابراز دیدگاه‌ها و تجارب خویش در زمینه چالش‌های موجود در ساحات آسیب‌پذیر، از برگزاری چنین برنامه‌هایی استقبال کرده و بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.
در پایان ورکشاپ، توافق‌هایی برای همکاری دوامدار میان ریاست زراعت فاریاب و انجمن جنگلداری محلی به‌منظور حفاظت از منابع طبیعی و اجرای پروژه‌های جلوگیری از گسترش ریگ‌های روان صورت گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها