برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی برای کارمندان وزارت زراعت

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی برای کارمندان وزارت زراعت

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی را برای شماری از کارمندان این وزارت در تالار امور کارکنان برگزار کرد.
در آغاز این برنامه، محمد عثمانی ترابی رئیس امور کارکنان وزارت زراعت در سخنانی بر اهمیت آموزش تأکید کرده و گفت که راه‌اندازی چنین ورکشاپ‌هایی سبب ارتقای ظرفیت و بهبود عملکرد کاری کارمندان می‌گردد و باید از آن استفاده مؤثر صورت گیرد.
همچنان مولوی عبدالمجید مبارک، رئیس تهیه و تدارکات وزارت زراعت، هدف اصلی این ورکشاپ را آشنایی کارمندان با پروسه‌ها و قوانین تدارکاتی عنوان کرد تا از بروز فساد اداری و تخطی‌های قانونی جلوگیری شود.
این ورکشاپ به مدت شش روز ادامه خواهد یافت و در آن پیرامون موضوعات مرتبط به امور مالی، تدارکاتی و مدیریتی ارائه معلومات و پریزنتیشن صورت می‌گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت و اداره ملی احصائیه برگزار شد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه تخنیکی و هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره ملی احصائیه، تحت ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۱۸
Background image

دیدار وزیر زراعت با نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با تورهان صالح نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)  برای افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۵۴
Background image

توزیع کود و گندم بذری اصلاح‌شده برای ایجاد قطعات نمایشی گندم در بادغیس

 ۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصل‌دهی گندم، برای ۱۴ قطعه نمایشی گندم در ولسوالی‌های قادس، دره‌بوم، مقر، آب. . .

BACK TO NEWS