برگزاری ورکشاپ آموزشی سروی ارزیابی وضعیت بشردوستانه در بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۰:۳۹
برگزاری ورکشاپ آموزشی سروی ارزیابی وضعیت بشردوستانه در بدخشان

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری دفتر مؤسسه اکتید، ورکشاپ آموزشی دو روزه‌ای را به‌منظور آموزش چگونگی انجام سروی ارزیابی وضعیت بشردوستانه برای کارمندان مربوطه برگزار کرد.
در آغاز این ورکشاپ، کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان و هماهنگ‌کننده برنامه‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، درباره اهمیت این سروی و نقش آن در شناسایی نیازمندی‌های اساسی جوامع صحبت کرد.
مسئولان گفتند که این سروی از طریق مصاحبه با مردم و دریافت معلومات از منابع کلیدی انجام می‌شود تا تصویر دقیق‌تری از وضعیت اقتصادی و معیشتی خانواده‌ها به‌دست آید.
به گفته مسئولان، نتایج این سروی با تمویل‌کنندگان و نهادهای حمایتی شریک ساخته می‌شود و به‌عنوان مبنایی برای طرح و تنظیم پروژه‌ها و برنامه‌های انکشافی آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت تا کمک‌ها به‌گونه مؤثر و هدفمند به افراد نیازمند برسد.
مسئولان همچنین تأکید کردند که مؤسسه اکتید در اجرای چنین سروی‌ها تجربه‌های ارزشمندی دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS