برگزاری نشستی به منظور ترتیب قانون تنظیم امور زمینداری

user-admin
جمعه ۱۴۰۲/۴/۲۳ - ۱۴:۲
د ځمکوالۍ چارو د تنظیم په پار د قانون د ترتیب په موخه غونډه

جلسه‌ای به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور داشت شماری از رئسای بخش اراضی این وزارت  به منظور نظر خواهی جهت ترتیب قانون تنظیم امور زمنیداری برگزار شد.
 این جلسه که مطابق به هدایت رهبری امارت اسلامی افغانستان به منظور تهیه قانون جدید تنظیم امور زمینداری افغانستان برگزار شده بود در آن طرح پیشنهادی قانون تنظیم امور زمینداری از سوی متخصصین ریاست پلان و پالیسی  غرض بحث و  نظرخواهی به وزیر زراعت پیشکش شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها