برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۵
برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش 
جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان به ریاست مولوی خان محمد حقمل، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در تالار این ریاست برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز گردید و پس از معرفی اشتراک‌کنندگان، روی موضوع هماهنگی میان ادارات دولتی و مؤسسات همکار در بخش‌های زراعت، مالداری و انکشاف دهات بحث و تبادل نظر صورت گرفت. رئیس زراعت ولایت پروان در سخنان خود بر مسئولیت‌پذیری کارمندان و مؤسسات همکار تأکید کرده و خواستار ارائه خدمات مؤثر و مطابق وظایف تعیین‌شده به دهاقین، مالداران و باغداران شد.
در ادامه، فیصله‌های جلسه قبلی مرور گردید و مؤسسات همکار از جمله کمیته هالند برای افغانستان، آغاخان، شلتر فار لایف و اکتید گزارش فعالیت‌ها و برنامه‌های سال 1405 خود را ارائه کردند.
همچنان در این جلسه در مورد پروژه‌های مختلف از جمله بهبود انعطاف‌پذیری، مصونیت غذایی، تولید و ترویج سویابین، کشت و پرورش سمارق، توزیع صندوق‌های زنبور عسل، پروژه‌های باغداری و وضعیت پروژه‌های قطعات نمایشی گندم معلومات ارائه شد.
آمریت‌های مربوطه ریاست زراعت نیز گزارش فعالیت‌های خویش را در بخش‌های مختلف از جمله منابع طبیعی، امور زراعتی، مالداری و صحت حیوانی، تنظیم عشر و زکات و امور تخنیکی زمینداری شریک ساختند.
در پایان، اشتراک‌کنندگان پیرامون چالش‌ها و راه‌حل‌ها بحث نموده و بر تقویت هماهنگی میان ادارات دولتی و مؤسسات همکار به هدف بهبود وضعیت زراعتی، مالداری، ارتقای معیشت دهاقین و دستیابی به خودکفایی تأکید کردند. جلسه با روحیه همکاری و تفاهم به پایان رسید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها