برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات غور با موسسات همکار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۶ - ۱۲:۳۰
برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات غور با موسسات همکار

۶  قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف هماهنگی فعالیت‌های سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت غور با حضور نمایندگان موسسات همکار در مقر اداره زراعت این ولایت برگزار شد.
این جلسه به ریاست مولوی محمد عشرت سرپرست ریاست زراعت، و با حضور نمایندگان ریاست انکشاف دهات، مقام ولایت، و موسسات افغان اید، اکشن اید، ACF، و جام غور تدویر یافت.
در آغاز، مولوی محمد عشرت با تقدیر از اشتراک‌کنندگان، پیرامون موضوعات آجندا صحبت کرد. سپس نمایندگان موسسات گزارشی از پروژه‌ها و فعالیت‌های‌شان در ماه عقرب، شامل بخش‌های زراعت، مالداری، مصونیت غذایی و ساختمانی، ارائه نمودند.
بحث‌ها روی هماهنگی مستمر موسسات با سکتورهای مرتبط، نظارت مشترک، انتخاب مستحقین، و جلوگیری از تطبیق پروژه‌های مشابه و تکراری متمرکز بود. در پایان، تصامیم لازم اتخاذ و جلسه با دعائیه خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS