برگزاری جلسه هماهنگی با موسسات در ولایت ننگرهار 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۳ - ۱۱:۱۹
برگزاری جلسه هماهنگی با موسسات در ولایت ننگرهار 

۱۲ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئت عالی رتبه رسیدگی به وضعیت عمومی بازگشت کننده گان از کشور پاکستان در جریان سفر شان به ولایت ننگرهار با موسسات پیرامون تسریع روند رسیدگی به مهاجرین اخراجی اجباری در ولایت ننگرهار دیدار نمودند.
 در این نشست ابتداء رئیس مهاجرین ولایت ننگرهار ضمن یاد آوری از تعداد مهاجرین اخراجی اجباری در مرز تورخم، گفت مهاجرین نیاز جدی به کمپ‌های موقت، مواد خوراکی، غیرخوراکی، خدمات صحی و سیستم آب‌رسانی دارند.
سپس هیئت رسیدگی به وضعیت عمومی عودت کننده‌گان اخراجی اجباری تحت ریاست مولوی فضل الباری فضلی، معین مالی و اداری  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی احمدشاه ذهین آمر تدارکات وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث، مولوی محمد صالح آخندزاده نماینده جمعیت هلال احمر افغانی روی رسیدگی به وضعیت عمومی مهاجرین اخراجی اجباری تاکید نمودند.
به گفته مسوولان هیئت متذکره  کار اعمار انتظارگاه با ظرفیت ۳۰/۱۵، اعمار ۱۰ باب تشناب مردانه و زنانه، سیستم آب‌رسانی سولری در مرز تورخم و ایجاد کمپ موقت با ظرفیت  ۵۰۰خانواده در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار و توزیع کمک‌های خوراکی برای یک ماه برای مهاجرین آغاز گردیده است.
این هیئت از نماینده‌گان دفاتر سازمان ملل متحد در افغانستان و سایر موسسات خواهان توزیع کمک‌های خوراکی، نقدی، غیر خوراکی و صحی در هماهنگی با کمیته اجرایی ولایتی رسیدگی به وضعیت عمومی عودت کننده‌گان اخراجی اجباری شد.
سپس نماینده گان دفاتر IOM, WFP و UNCHAR روی فعالیت‌های خویش معلومات ارائه نموده و تعهد شان را برای رسیدگی برای تمام مهاجرین بیان کردند.
در اخیر طرفین روی هماهنگی بیشتر به منظور شفافیت در انسجام کمک‌های، توزیع کمک‌های به صورت یک‌سان به تمام مهاجرین تاکید نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها