برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۲
برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد و سپس رئیس جلسه ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، بر بهبود فعالیت‌های سکتور زراعت و انکشاف دهات و افزایش هماهنگی نهادهای ذیربط در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم تأکید نمود.
در ادامه، آمرین بخش‌های مختلف ریاست زراعت گزارش فعالیت‌های انجام‌شده خویش را ارائه کردند و نماینده ریاست انکشاف دهات نیز معلوماتی را در مورد برنامه‌ها و فعالیت‌های آن اداره با اشتراک‌کنندگان شریک ساخت.
همچنان مسئولان موسسات همکار در سکتور زراعت و انکشاف دهات، گزارش کاری خود را ارائه نموده و ضمن ابراز رضایت از سطح همکاری و هماهنگی ادارات سکتوری، تأکید کردند که در روند تطبیق پروژه‌ها با مشکل خاصی مواجه نیستند.
در پایان، رئیس زراعت پنجشیر از همکاری و هماهنگی موسسات قدردانی نموده و بر گسترش و تطبیق برنامه‌های بیشتر در آینده تأکید کرد. این جلسه با دعای خیر به پایان رسید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها