برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد و رئیس جلسه ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، بر بهبود فعالیت‌های سکتور زراعت و انکشاف دهات و تشویق همکاران به تلاش‌های بیشتر در خدمت به مردم تأکید کرد.
در این نشست، آمرین بخش‌های مختلف اداره زراعت گزارش‌های کاری خود را ارائه کردند و نماینده ریاست انکشاف دهات ولایت پنجشیر نیز در مورد برنامه‌های اداره خویش معلومات ارائه نمود. مسئولین موسسات همکار در سکتور زراعت و انکشاف دهات نیز گزارش‌های خود را ارائه کرده و از همکاری و هماهنگی ادارات سکتوری ابراز قدردانی کردند.
در پایان، رئیس زراعت پنجشیر ضمن تشکر از همکاری موسسات، بر تطبیق برنامه‌های بیشتر تأکید کرد و جلسه با دعای خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS