برگزاری جلسه در مورد چگونگی آغاز کار کانال‌ زمین‌داور

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - ۱۵:۳
د زمین‌داور کانال د چارو د پیل د څرنګوالي په پار غونډه

۲۰ جدی ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی صدراعظم‌عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جلسه‌ای را پیراموان چگونگی آغاز کار کانال‌ زمین‌داور هلمند و سنجش مصارف آن در دفتر کارش دایر نمود.
 این جلسه بر اساس هدایت ریاست‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان دایر شده‌بود و در آن نماینده‌گانی از وزارت انرژی و آب، معادن و پطرولیم، کمیسیون اقتصادی ریاست‌الوزراء، اداره محیط زیست و شرکت انکشافی ملی اشتراک داشتند.
در این نشست فیصله شد هیئتی از انجینران تخنیکی به ساحه رفته و مصارف و چگونگی کار آن را سنجش نموده تا روی آغاز کار آن فیصله گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها