برگزاری جلسه ارزیابی مصرف بودجه و پیشرفت پروژه‌های وزارت زراعت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۱ - ۱۳:۴۹
برگزاری جلسه ارزیابی مصرف بودجه و پیشرفت پروژه‌های وزارت زراعت

جلسه‌ای برای ارزیابی نحوه مصرف بودجه و پیشرفت پروژه‌های امسال  در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی ملا آغاجان آخند، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد. در این جلسه، رؤسای بخش‌های مختلف حضور داشتند و در مورد پروژه‌های مهمی که در ولایات تطبیق می‌شوند بحث شد.
از جمله این پروژه‌ها می‌توان به برنامه‌های ملی مانند انکشاف مالداری، صحت حیوانی، ساخت و ترمیم سردخانه‌ها، رشد صنعت طیور، اعمار و ترمیم تأسیسات آبیاری، خریداری ماشین‌آلات زراعتی، و احیای جنگلات پسته و چهارمغز اشاره کرد. همچنین، تنظیم علفچرها، مطالعات خاک‌شناسی، اصلاح زمین‌های زراعتی، تهیه تخم بذری و کود کیمیایی، ترویج نبات هنگ، و احداث فارم‌های گاو شیری در حال اجرا هستند.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در این جلسه به تمام روئسا هدایت داد که مطابق به حکم عالیقد امیرالمومنین حفظه الله  پروژهای را تطبیق نمایند که در آن اشتغال زایی بیشتر بود و همچنان پایدار باشد و از تطبیق پروژهای کوتاه مدت جلوگیری کنند.
در همین حال معین مالی و اداری تاکید کرد که ریاست ها پروژهای ساختمانی را در زمان تعین شده آن و پیش از زمستان تکمیل نمایند.
در این جلسه بر تطبیق مؤثر پروژه‌ها در زمان تعیین‌شده تأکید شد تا با بهینه‌سازی مصرف، خدمات بیشتری به دهقانان و مالداران کشور ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۳:۵۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و وزارت تحصیلات عالی

۲۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت تحصیلات عالی امارت اسلامی افغانستان پیرامون شریک‌سازی تجارب تحقیقاتی و فراهم‌سازی زمینه کارهای عملی برای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۱:۴۷
Background image

امضای قرارداد آغاز فعالیت فابریکه لبنیات ریشخور در کابل

۲۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
قرارداد آغاز فعالیت فابریکه لبنیات ریشخور میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و شرکت لبنیات میلکو به امضاء رسید.
این قرارداد طی مراسمی در وزارت زراعت امضاء شد که در آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۰:۵۵
Background image

نظارت از فعالیت چهار شرکت تولیدی مواد غذایی و ادویه در کابل

۲۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از مقام‌های امارتی از فعالیت چهار شرکت تولیدی مواد غذایی و ادویه در نواحی مختلف شهر کابل نظارت کردند.
این هیئت به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و. . .

BACK TO NEWS