برگزاری برنامۀ تواصل تجارتی برای تقویت زنجیرۀ ارزش زراعتی و مالداری در هرات

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۹:۵۴
برگزاری برنامۀ تواصل تجارتی برای تقویت زنجیرۀ ارزش زراعتی و مالداری در هرات

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری برنامۀ زنجیرۀ ارزش افغانستان، مراسمی را برای تقویت ارتباطات تجارتی میان شرکت‌های زراعتی و مالداری، دهاقین ارشد، انجمن‌ها و اتحادیه‌ها در هوتل بین‌المللی تجارت این ولایت برگزار کرد.
در این برنامه که با حضور ۴۴ شرکت و اتحادیه از ولایات مختلف برگزار شد، فرصت‌های تازه‌ای برای ایجاد، تقویت و گسترش تعاملات تجاری میان معامله‌گران زنجیره‌های ارزشی زراعتی و مالداری بررسی شد. هدف این برنامه، ایجاد روابط معنادار و تقویت همکاری‌ها بین تولیدکنندگان، تأمین‌کنندگان مواد خام، سرمایه‌گذاران و دهاقین بود تا از طریق تقویت مشارکت‌های قوی‌تر، دسترسی دهاقین به بازارها بهبود یابد.
مولوی محمد نسیم سحر، آمر امور زراعتی ریاست زراعت ولایت هرات، در این مراسم با ابراز خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، بر اهمیت برگزاری چنین برنامه‌هایی برای رشد و انکشاف زراعت و مالداری تأکید کرد.
در بخش پایانی، شرکت‌ها و اتحادیه‌ها محصولات خود را به نمایش گذاشته و دربارۀ تعاملات تجاری به بحث و تبادل نظر پرداختند. این برنامه در نهایت به امضای چندین تفاهم‌نامه تجاری میان شرکت‌ها، اتحادیه‌ها و دهاقین به ارزش نزدیک به نیم میلیون دالر منجر شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها