برگزاری برنامه آموزشی مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی شتل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۴
برگزاری برنامه آموزشی مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی شتل

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی در زمینه مبارزه با آفات و امراض نباتی برای باغداران قریه‌جات مختلف حوزه اندروسات ولسوالی شتل ولایت پنجشیر برگزار شد. در این برنامه، کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی شتل معلومات مسلکی و تخنیکی را در مورد روش‌های مؤثر مبارزه با آفات، به‌ویژه شپشک‌های سبز نباتی و شیوع مور پت‌دار، ارائه کردند.
در جریان این برنامه، روش‌های درست میخانیکی و کیمیاوی کنترول آفات، طرز تهیه ادویه‌جات ترکیبی کم‌مصرف و همچنان اهمیت شاخه‌بری و سایر عملیات تخنیکی بالای درختان مثمر و غیرمثمر برای اشتراک‌کنندگان تشریح گردید.
همچنان، مأمور مالداری و صحت حیوانی در مورد فواید استفاده از فله برای نوزادان مواشی صحبت نموده و از مالداران خواست تا با تغذیه مناسب گوساله‌ها، در پرورش مواشی سالم توجه جدی نمایند.
در پایان، اشتراک‌کنندگان خواستار تداوم چنین برنامه‌های آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری شده و بر فراهم‌سازی وسایل مورد نیاز مانند تجهیزات شاخه‌بری و محلول‌پاش تأکید کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها