برگزاری برنامه آموزشی باغداری در ولسوالی عنابه پنجشیر

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۳:۸
برگزاری برنامه آموزشی باغداری در ولسوالی عنابه پنجشیر

۱۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر برنامه آموزشی را برای باغداران قریه سَرْ اَسْک آبدره ولسوالی عنابه برگزار کرد. این برنامه که توسط کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعت و مالداری اجرا شد، بر موضوعات مهمی چون ساخت لایم سلفر، مجادله میخانیکی علیه مور پت‌دار و خیمه‌ساز، و اصول شاخه‌بری درختان متمرکز بود.
در این آموزش، باغداران با روش‌های علمی و عملی تهیه لایم سلفر به‌عنوان یک قارچ‌کش و حشره‌کش طبیعی آشنا شدند که در کنترول بیماری‌های قارچی و آفات نباتی مانند شپشک‌ها و کرم‌ها مؤثر است. همچنان، اهمیت و شیوه‌های جمع‌آوری لانه‌های مور پت‌دار و خیمه‌ساز به باغداران توضیح داده شد.
همچنین، در این برنامه تکنیک‌های صحیح شاخه‌بری برای افزایش رشد و باردهی درختان مورد بحث و آموزش قرار گرفت. این آموزش‌ها نقش مهمی در تقویت مهارت‌های باغداران و بهبود محصولات باغی در این منطقه خواهد داشت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها