برپایی جشن انگور، انجیر و عسل در هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۲ - ۱۷:۴۸
برپایی جشن انگور، انجیر و عسل در هرات
 
۱۲ سنبله ۱۳۹۹
جشن انگور، انجیر و عسل با حضور سید وحید قتالی والی، کامران علی‌زایی رییس شورای ولایتی، عبدالصبور رحمانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، رییس شورای متخصصان، روسای محترم ادارات دولتی و سکتور خصوصی و جمع کثیری از دهقانان و مالداران در صحن اداره زراعت برگزار شد. هدف از برگزاری این جشن، معرفی تولیدات زراعتی و مالداری برای تاجران ملی و بین‌المللی، ایجاد فرصت‌ها برای دهقانان به منظور معرفی محصولات‌شان و هم‌چنان به دست‌آوردن بازارهای خارجی برای فروش محصولات زراعتی و مالداری است.
سید وحید قتالی، والی هرات نقش این جشنواره را در بازاریابی برای این محصولات مؤثر دانست و ولایت هرات را نمونه‌ی خوبی از یک ولایت توسعه‌‌یافته در بخش زراعت خواند.
عبدالصبور رحمانی رییس زراعت ولایت هرات، در این جشنواره از فعالیت‌های این اداره در بخش‌های مختلف از جمله ساخت یک‌هزار و ۲۷ کشمش‌خانه، ۴۲۰ پیازخانه و افزایش تولید انگور در این ولایت یادآوری کرد. آقای رحمانی افزود که تولید انگور، سال گذشته ۱۱۵ تا ۱۲۰ هزار تن بود که خوشبختانه سطح تولیدات انگور امسال در این ولایت ۱۴۰ هزار تن، تولیدات انجیر هشت هزار تن و تولید عسل به بیش از ۲۰۰ تن رسیده است.
قابل ذکر است که در این جشنواره نشستی بین تولیدکننده‌گان و مسوولان ذی‌ربط جهت حل مشکلات باغداران صورت گرفت. باید گفت در همایش تجلیل از جشنواره‌ی انگور، انجیر و عسل، ۳۵ نوع انگور به نمایش گذاشته شده بود .

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها