برنامه ادویه‌پاشی برای کنترول کنه‌ها در تخار

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۷ - ۹:۵۹
برنامه ادویه‌پاشی برای کنترول کنه‌ها در تخار

۲۷ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از تطبیق برنامه ادویه‌پاشی در طویله‌ها به هدف کنترول کنه‌ها و جلوگیری از انتشار بیماری تب کانگو خبر داد.
آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست با همکاری کلینیک‌های حیوانی ولسوالی‌هایی که موارد بیماری گزارش شده بود، برنامه یادشده را عملی کرد. در این برنامه، مقدار ۱۴ کیلوگرام ادویه نگوان و وسایل حفاظتی یک‌بارمصرف به هشت تن از مسئولین کلینیک‌های حیوانی توزیع شد.
این اقدام که با استفاده از بودجه اختصاصی وزارت زراعت صورت گرفته است، شامل ادویه‌پاشی مراکز تجمع مواشی و طویله‌های حیوانات بود و زیر نظر هیئت موظف اجرا گردید. هدف این برنامه، جلوگیری از شیوع بیماری‌های حیوانی و تأمین صحت مواشی در این ولایت است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها