برنامه ادویه‌پاشی برای کنترول کنه‌ها در تخار

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۷ - ۹:۵۹
برنامه ادویه‌پاشی برای کنترول کنه‌ها در تخار

۲۷ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از تطبیق برنامه ادویه‌پاشی در طویله‌ها به هدف کنترول کنه‌ها و جلوگیری از انتشار بیماری تب کانگو خبر داد.
آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست با همکاری کلینیک‌های حیوانی ولسوالی‌هایی که موارد بیماری گزارش شده بود، برنامه یادشده را عملی کرد. در این برنامه، مقدار ۱۴ کیلوگرام ادویه نگوان و وسایل حفاظتی یک‌بارمصرف به هشت تن از مسئولین کلینیک‌های حیوانی توزیع شد.
این اقدام که با استفاده از بودجه اختصاصی وزارت زراعت صورت گرفته است، شامل ادویه‌پاشی مراکز تجمع مواشی و طویله‌های حیوانات بود و زیر نظر هیئت موظف اجرا گردید. هدف این برنامه، جلوگیری از شیوع بیماری‌های حیوانی و تأمین صحت مواشی در این ولایت است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۱:۳۲
Background image

برگزاری روز مزرعه دهقان در قریه چشمه شیر تخار با حضور دهاقین و مسئولان زراعتی

۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، برنامه‌ای را تحت عنوان «روز مزرعه دهقان» در قریه چشمه شیر مرکز این ولایت برگزار کرد. این مراسم با حضور رئیس زراعت، مسئولان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۰:۵۳
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی درباره مرض تب خون‌دهنده کانگو برای خطیبان مساجد و قصابان در پروان

۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور جلوگیری از انتشار امراض مشترک میان انسان و حیوان، به‌ویژه تب خون‌دهنده کانگو (CCHF)، برنامه آگاهی‌دهی ویژه‌ای برای خطیبان مساجد و قصابان در مرکز ولایت پروان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۰:۵۲
Background image

نظارت رئیس زراعت سمنگان از پروژه‌های باغچه‌های خانگی و پروسس میوه‌جات

۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از پروژه‌های موسسه کمک‌رسانی «دبلیو اچ اچ» در زمینه باغچه‌های خانگی و پروسس میوه‌جات و سبزیجات در مرکز ایبک نظارت به‌عمل آورد.. . .

BACK TO NEWS