بررسی کلینیک‌های صحت حیوانی در ولایت بادغیس توسط هیئت وزارت زراعت

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۷ - ۹:۱۲
بررسی کلینیک‌های صحت حیوانی در ولایت بادغیس توسط هیئت وزارت زراعت

۲۶ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش

هیئت اعزامی از ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف بررسی و ارزیابی کلینیک‌های صحت حیوانی به ولایت بادغیس سفر کرد.

این هیئت متشکل از داکتر رحمت‌الله رحیمی، مدیر عمومی بررسی و ارزیابی کلینیک‌ها، و داکتر عبدالغفور بیات، مدیر تعهدات صحی و ارتقای ظرفیت ریاست صحت حیوانی بود. اعضای هیئت ابتدا با کارکنان آمریت مالداری و صحت حیوانی بادغیس دیدار کرده و درباره مشکلات و موضوعات مرتبط به مالداری و صحت حیوانی بحث و تبادل نظر نمودند.

بررسی فعالیت کلینیک‌های صحت حیوانی در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس آغاز شده و طی چند روز، روند فعالیت این کلینیک‌ها مورد ارزیابی و نظارت قرار خواهد گرفت. این اقدام در راستای بهبود خدمات صحی حیوانی و رفع چالش‌های موجود در این بخش انجام می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۱:۵۱
Background image

وزیر زراعت افغانستان و هیئت همراهش با شماری از سرمایه‌گذاران روسیه دیدار کردند

۳۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت امارت اسلامی افغانستان به همراه هیئت عالی‌رتبه متشکل از مقام‌های وزارت‌های صنعت، تجارت و اقتصاد و مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری، در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تجهیزات زراعتی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسه حرکت برای  ۶۵۰ تن از دهاقین ولسوالی شولگره آن ولایت هشت قلم وسایل و تجهیزات زراعتی توزیع کرد.
در این پروژه،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۰:۶
Background image

وزیر زراعت افغانستان با معین وزارت زراعت روسیه در سن‌پترزبورگ دیدار کرد

۳۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان که در راس یک هیئت عالی رتبه جهت اشتراک در کنفرانس اقتصادی 2025 روسیه به آن کشور سفر کرده با. . .

BACK TO NEWS