بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۵
بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
بنا بر هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، تیمی  از کارمندان آن ریاست به ولسوالی سیاگرد سفر نمود.
در این سفر، مولوی نیاز محمد تائب، آمر امور زراعتی، و مولوی عجب‌گل نوری، آمر تنظیم عواید و محاسبه عشر و زکات، نیز حضور داشتند. هدف این سفر بررسی وضعیت زراعتی، نظارت بر تطبیق برنامه‌های عوایدی، و فروش اجناس مربوط به عشر اعلام گردید.
مدیران ولسوالی سیاگرد در جریان این ملاقات از چگونگی تطبیق برنامه‌های زراعتی و روند فروش اجناس عشر گزارش ارائه کردند. هیئت متذکره ضمن بررسی این موارد، تأکید کرد که تمام امور مطابق قوانین و مقررات انجام شده و تلاش‌ها برای بهبود شفافیت و افزایش عواید ادامه یابد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها