بررسی زمین‌های غصب شده ولسوالی شکردره ولایت کابل

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۴ - ۹:۳۴
بررسی زمین‌های غصب شده ولسوالی شکردره ولایت کابل

هئیت جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی ولایت کابل با رهبری و پرسونل مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی شکر دره ولایت کابل از زمین‌های امارتی که تحت دست برد و غصب قرار‌ گرفته بود در قریه جات الغویی، اسد آباد، انجیرک و التفات این ولسوالی دیدن نمود.
 همچنان یک‌ تعداد از خانه‌های که بدون در نظر داشت قانون و مقررات خود سرانه بالای زمین‌های امارتی اعمار گردیده بود از طرف این هیئت تخریب گردیده و ‌برای باشندگان محل و مردم توصیه صورت گرفت تا از غصب زمین‌های امارتی در آینده جلوگیری نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها