بررسی جریان پیش‌رفت پروژه‌ها در جلسه‌ی اداری وزارت زراعت

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۰ - ۱۹:۵۵
بررسی جریان پیش‌رفت پروژه‌ها در جلسه‌ی اداری وزارت زراعت

۲۰ سنبله ۱۳۹۸

در جلسه‌ی اداری امروز که به ریاست نصیراحمد درانی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده بود، پروژه‌های امسال و سال مالی آینده، جریان تطبیق و پیش‌رفت پروژه‌های سال روان مالی و مصرف بودجه‌ی انکشافی مورد بررسی قرار گرفت.

به طور خلاصه، بررسی پیش‌رفت پروژه‌های سال مالی ۱۳۹۸، مصرف بودجه‌ی انکشافی سال روان، پروژه‌های پیشنهادی سال مالی ۱۳۹۹ و پروژه‌های تازه از موارد مهم این جلسه بود. آقای درانی به اعضای این نشست هدایت داد تا تطبیق پروژه‌ها را به منظور اثرگذاری اقتصادی بر زنده‌گی مستفیدشونده‌گان با حفظ کیفیت، سرعت بخشند.

آقای درانی گفت که مصرف بودجه انکشافی باید اثر مطلوب بر زنده‌گی دهقانان و دیگر مستفیدشونده‌گان خدمات زراعتی بگذارد. جلسه‌ی اداری وزارت زراعت با اشتراک معینان، رییسان ادارات مرکزی و رییسان پروژه‌ها برگزار گردیده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها