برای 4 هزار 100 دهقان در جوزجان تخم اصلاح شده بذری توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۹/۳ - ۱۴:۵۷
برای 4 هزار 100 دهقان  در جوزجان تخم اصلاح شده بذری توزیع می‌شود


۳ قوس ۱۴۰۰ هـ.ش
۱۸ ربیع الثانی ۱۴۴۳ هـ.ق
 مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  جوزجان می گویند که برای بیش از چهار هزار و یکصد دهقان در این ولایت ، تخم‌ اصلاح شده بذری به‌منظور افزایش فرآورده‌های زراعتی آن، توزیع می‌شود.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به مقدار ۲۰۵ متریک تن گندم اصلاح شده بذری برای تعداد چهار هزار و یکصد دهقان به همکاری موسسه پک (PAC.O) و سازمان ملل متحد (FAO)  برای دهقانان توزیع می‌نماید.
این تخم اصلاح شده بذری در ولسوالی‌های آقچه، خواجه دوکوه و شبرغان مرکز این ولایت توزیع می‌گردد که با توزیع تخم اصلاح شده، انتظار می‌رود حاصلات دهاقین به گونۀ چشمگیری افزایش یابد.
از سویی هم، شماری از دهاقین می‌گویند، خشک سالی‌های اخیر سبب شده دهقانان نتوانند تخم اصلاح شده بذری خریداری نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۹:۵۴
Background image

امسال بیش از ۱۵۸ هزار متریک تُن پنبه در افغانستان برداشت شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
آمارهای ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نشان می‌دهد که در سال جاری ۱۵۸ هزار و ۲۰۵ متریک تُن پنبه در سراسر کشور برداشت شده است.
ولایت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۹:۵۱
Background image

انتقال زمین به شماری از ادارات امارتی از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۱۵ سلواغه ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قراردادهای انتقال زمین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

بازگشت به خبرها