برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۹ - ۱۰:۱۱
برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر ( بازارک) که قبلا سروی و شناسایی گردیده بودند خوراکه حیوانی کانسنتریت توزیع گردید.
 این مالداران قبلا سروی و شناسائی گردیده بودند و امروز مواد خوراکه حیوانی را دریافت کردند  از طریق این برنامه برای هر مالدار به مقدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی توزیع شد.
این پروژه توسط کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد. 
قابل یاد آوری است که پروژه متذکره قبلا در سایر ولسوالی‌های این ولایت نیز تطبیق گردیده‌ است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها