برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۹ - ۱۰:۱۱
برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر ( بازارک) که قبلا سروی و شناسایی گردیده بودند خوراکه حیوانی کانسنتریت توزیع گردید.
 این مالداران قبلا سروی و شناسائی گردیده بودند و امروز مواد خوراکه حیوانی را دریافت کردند  از طریق این برنامه برای هر مالدار به مقدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی توزیع شد.
این پروژه توسط کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد. 
قابل یاد آوری است که پروژه متذکره قبلا در سایر ولسوالی‌های این ولایت نیز تطبیق گردیده‌ است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۳:۳۵
Background image

دیدار وزیر زراعت با رییس دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد در افغانستان

۲۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان با رییس دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد (UNOPS) در افغانستان دیدار کرد و دو طرف درباره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۰:۳۰
Background image

به‌منظور گسترش سیستم آبیاری قطره‌ای، به دهقانان در کندهار آموزش عملی و نظری ارائه شد

۲۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همکاری تیم تخنیکی مدیریت ترویج زراعت ولسوالی ژړۍ، به شماری از دهقانان به‌منظور گسترش و استفاده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

بازگشت به خبرها