برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۹ - ۱۰:۱۱
برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر ( بازارک) که قبلا سروی و شناسایی گردیده بودند خوراکه حیوانی کانسنتریت توزیع گردید.
 این مالداران قبلا سروی و شناسائی گردیده بودند و امروز مواد خوراکه حیوانی را دریافت کردند  از طریق این برنامه برای هر مالدار به مقدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی توزیع شد.
این پروژه توسط کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد. 
قابل یاد آوری است که پروژه متذکره قبلا در سایر ولسوالی‌های این ولایت نیز تطبیق گردیده‌ است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۱۳
Background image

از سوی وزارت زراعت، ۹۶۰۰ جریب زمین برای ساخت شهرک معیاری در عینو مینه کندهار انتقال داده شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۶۰۰.۹۳ جریب زمین را در شرق عینو مینه، مربوط به ولسوالی دامان ولایت کندهار، به منظور ساخت یک شهرک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت سرپل دیدار کرد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت سرپل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با رئیس و کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۹:۴۱
Background image

سروی و نمونه‌گیری خاک‌های زراعتی در ولسوالی تگاب کاپیسا آغاز شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست تحقیقات خاک و آب وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روند سروی، نمونه‌گیری و طبقه‌بندی خاک‌های زراعتی را در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا آغاز کرده است.
این. . .

بازگشت به خبرها