برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۹ - ۱۰:۱۱
برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

برای ۵۰۰ تن از مالداران مرکز ولایت پنجشیر ( بازارک) که قبلا سروی و شناسایی گردیده بودند خوراکه حیوانی کانسنتریت توزیع گردید.
 این مالداران قبلا سروی و شناسائی گردیده بودند و امروز مواد خوراکه حیوانی را دریافت کردند  از طریق این برنامه برای هر مالدار به مقدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی توزیع شد.
این پروژه توسط کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد. 
قابل یاد آوری است که پروژه متذکره قبلا در سایر ولسوالی‌های این ولایت نیز تطبیق گردیده‌ است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۰:۸
Background image

افتتاح کانال آب‌یاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ ولایت بلخ 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کار ساخت کانال آبیاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ  ولایت بلخ که به همکاری دفتر اکتید تکمیل گردیده بود، در حضور هیئتی از وزارت زراعت، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۹:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ تخصصی «تحقیق ساحوی» برای کارمندان ریاست تحقیقات مالداری

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

ورکشاپ آموزشی تخصصی تحت عنوان «تحقیق ساحوی» با هدف ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی کارمندان ریاست تحقیقات مالداری، در پوهنتون بین‌المللی افغان برگزار شد.
این برنامه آموزشی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

BACK TO NEWS