برای ۱ هزار ۲۵۰ خانم‌ در ولسوالی قوش تپه ولایت جوزجان مرغ‌های  تخمی توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۵ - ۱۰:۴۴

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه اکشن اید بمنظور بلند بردن سطح اقتصادی خانواده‌های بی بضاعت برای ۱هزار ۲۵۰ نفر از خانم های مستحق در  ولسوالی قوش تپه ولایت جوزجان مرغ های تخمی توزیع کرد.
  در این برنامه  سهم هر خانم مستحق بتعداد ۲۷ قطعه مرغ تخمی و۳ قطعه خروس می‌باشد.
هدف از این برنامه  بلند بردن سطح اقتصادی خانواده‌های مستحق و خودکفایی آنها می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به هرات

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ادامه سفر های ولایت‌اش  در رأس هیئتی از مسئولان و مشاوران این وزارت به ولایت هرات سفر کرد و در نشستی با مقام‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های کمکی برای دهقانان در بلخ

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که به همکاری دفتر «سی اچ ای»  در ولسوالی چمتال، بسته‌های کمکی برای ۲۷ تن از دهقانان این ولسوالی توزیع شد.
این بسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۳۴
Background image

سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۹   الی ۱۲ میزان سال ۱۴۰۴ با شعار « سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت و مالداری افغانستان، مطمئن‌ترین راه به سوی رشد و. . .

بازگشت به خبرها