برای ۱۶۵ تن از اهالی ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر پول نقد توزیع گردید

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۰:۱۲
برای ۱۶۵ تن از اهالی ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر پول نقد توزیع گردید

برای ۱۶۵ تن از اهالی ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر  که پروژه احداث چکدم و واتر شیتها سهم‌گرفته بودند معادل صد دالر آمریکائی پول مزد کار خویش را دریافت نمودند. 
این پروژه توسط کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق گردیده بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۲۸
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون فراه و ریاست زراعت این ولایت

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنتون فراه و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت به‌منظور تقویت همکاری‌های علمی و مسلکی و گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی و عملی در بخش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۱۵
Background image

آموزش دهاقین و باغداران در سه ولسوالی ولایت پروان

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به همکاری مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها در جریان هفته گذشته برنامه‌های آموزشی را برای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۹:۴۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی به منظور برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی و مالداری

نشستی به منظور ایجاد هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی و مالداری، به سرپرستی مولوی احمدالله اتل رییس پلان و پالیسی و. . .

BACK TO NEWS