برای یک‌هزار و ۱۰۰ تَن از دهاقین در ولسوالی حصه اول ولایت پنجشیر کود کیمیاوی توزیع شد

user-admin
جمعه ۱۴۰۲/۹/۱۷ - ۱۲:۲۴
برای یک‌هزار و ۱۰۰ تَن از دهاقین در ولسوالی حصه اول ولایت پنجشیر کود کیمیاوی توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد برای یک‌هزار و ۱۰۰ تَن از دهاقین ولسوالی حصه اول این ولایت کودکیمیاوی سفید (یوریا) توزیع نموده است.
این برنامه نزدیک به شش‌هزار و 100 تَن از دهاقین را در سراسر ولایت پنجشیر تحث پوشش قرار می‌دهد که روند توزیع آن در ولسوالی حصه اول آغاز گردیده است.
این در حالی است که این توسط این پروژه برای شش‌هزار و ۱۰۰ از دهاقین پیش از این تخم بذری گندم و کودکیمیاوی سیاه (دی ای پی) نیز توزیع شده بود.
این پروژه به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد توسط کمیته ناروی تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها